Votează tricolorul lunii februarie și înscrie-te în noua ediție a concursului ”Suporterii anului”! Intră în aplicația Fan Arena by FRF, fă-ți cont sau loghează-te cu contul deja existent și poți câștiga superpremii pe parcursul întregului an!

Descarcă Fan Arena by FRF din App Store (iOS) sau Google Play (Android), creează-ți cont cu adresa de e-mail (sau folosește un cont FRF.tv deja existent ca să te loghezi) și intră în Peluza Tricoloră! Dacă ai deja aplicația mobilă Fan Arena by FRF în telefon, asigură-te că ai actualizat cu ultima versiune din App Store / Google Play.

Votează tricolorul lunii, ghicește scorul la meciurile echipelor naționale și votează golul anului, la final de 2024! Poți câștiga premiile de etapă sau de eveniment și punctezi în clasamentul final. În plus, pe parcursul anului, vor fi introduse și alte modalități de a puncta în ierarhia ”Suporterii anului 2024”.

Timp de 5 zile, în perioada 1-5 martie 2024, poți vota tricolorul lunii februarie. Premiul, acordat prin tragere la sorți, este echipament cu însemnele naționalei în valoare de 1.000 RON (trening de prezentare, tricou de prezentare, hanorac).

Jucătorii nominalizați sunt:

  • Valentin Mihăilă. A marcat un gol pentru Parma în victoria cu Venezia (2-1), a oferit un assist în remiza cu Como (1-1) și a primit și un titlu de „jucătorul meciului” în februarie.
  • Florinel Coman. A continuat forma bună la FCSB, liderul Superligii, și în februarie: contribuție la golul cu Farul (1-1) și două “duble” în victoriile cu FC Botoșani (3-2) și FC Voluntari (2-1).
  • Olimpiu Moruțan. Apariții constante și gol pentru Ankaragucu în victoria, 3-0, din Cupă cu Fenerbahce. Apreciat la nivel internațional pentru gestul fair play din partida cu Galatasaray, când a împiedicat ca un adversar să fie lovit cu un obiect din tribună.
  • Daniel Bîrligea. A marcat în două victorii ale lui CFR Cluj în februarie, la 3-1 cu FCU Craiova 1948 și 4-0 contra lui Dinamo.

Votezi și punctezi în clasamentul ”Suporterii anului 2024”: 300 de puncte pentru vot, alte 600 de puncte dacă jucătorul ales este câștigătorul! MARELE PREMIU va fi o experiență unică la un meci din deplasare alături de Echipa Națională!

Ce mai poți câștiga:

– Lunar, un pachet format dintr-un trening de prezentare, tricou de prezentare, hanorac;

– Un tricou de joc după fiecare meci al naționalelor de seniori, U21 și U20;

– La final de an, pe lângă marele premiu, un kit de suporter, tricouri de joc, mingi, bilete la meciurile României.

Descarcă Fan Arena by FRF din App Store (iOS) sau Google Play (Android), votează tricolorul lunii ianuarie și intră în concurs!