Înscrie-te în concursul ”Suporterii anului” în aplicația Fan Arena by FRF! Fă-ți cont și poți câștiga superpremii!

Descarcă Fan Arena by FRF din App Store (iOS) sau Google Play (Android), creează-ți cont cu adresa de e-mail (sau folosește un cont FRF.tv deja existent ca să te loghezi) și intră în Peluza Tricoloră! Dacă ai deja aplicația mobilă Fan Arena by FRF în telefon, asigură-te că ai actualizat cu ultima versiune din App Store / Google Play.

În perioada 27-29 ianuarie 2024, timp de 3 zile, poți vota tricolorul lunii decembrie. Premiul, acordat prin tragere la sorți unuia dintre toți cei care își aleg favoritul, este format dintr-un trening de prezentare, tricou de prezentare, jachetă de antrenament, șapcă și eșarfă, în valoare de 1.000 RON.

Jucătorii nominalizați în urma meciurilor naționalei de luna trecută și a prestațiilor de la echipele de club sunt:

  • Radu Drăgușin. Evoluțiile bune la Genoa din decembrie, înaintea transferului la Tottenham, au fost răsplătite și cu un gol, în ultima etapă a anului trecut, chiar împotriva liderului din Serie A, Inter.
  • Florinel Coman. A marcat 3 goluri și a oferit două assist-uri pentru 7 puncte în ultimele 3 meciuri din an, care o țin pe FCSB departe în fruntea clasamentului Superligii.
  • Nicolae Stanciu. Cu un gol marcat și două assist-uri, a contribuit la parcursul bun al lui Damac, cu 4 victorii din 5 meciuri în decembrie.
  • Dennis Man. A contribuit decisiv la ultimele 5 reușite ale liderului din Serie B, Parma, în 2023 (două goluri, 3 assist-uri) și e pe locul 3 în clasamentul golgeterilor.
  • Darius Olaru. A înscris 3 goluri în ultimele 3 meciuri ale lui FCSB și este golgeterul de până acum al Superligii 2023/24, cu 10 reușite.
  • Marius Ștefănescu. 3 goluri, un assist și evoluții bune care i-au adus lui Sepsi 10 puncte din 12 posibile în ultima lună a anului.

Votezi și punctezi în clasamentul ”Suporterii anului 2023”! MARELE PREMIU va fi o experiență unică la un meci din deplasare alături de Echipa Națională!

Descarcă Fan Arena by FRF din App Store (iOS) sau Google Play (Android), votează tricolorul lunii ianuarie și intră în concurs!