Înscrie-te în concursul ”Suporterii anului” în aplicația Fan Arena by FRF! Fă-ți cont și poți câștiga superpremii!

Descarcă Fan Arena by FRF din App Store (iOS) sau Google Play (Android), creează-ți cont cu adresa de e-mail (sau folosește un cont FRF.tv deja existent ca să te loghezi) și intră în Peluza Tricoloră! Dacă ai deja aplicația mobilă Fan Arena by FRF în telefon, asigură-te că ai actualizat cu ultima versiune din App Store / Google Play.

Votează tricolorul lunii, ghicește scorul la meciurile echipelor naționale și, la final de 2023, alege golul anului! Poți câștiga premiile de etapă sau de eveniment și punctezi în clasamentul final.

În perioada 1-5 septembrie 2023 poți vota tricolorul lunii august. Premiul, acordat prin tragere la sorți unuia dintre toți cei care își aleg favoritul, este format dintr-un trening de prezentare, tricou de prezentare, jachetă de antrenament, șapcă și eșarfă, în valoare de 1.000 RON.

Jucătorii nominalizați sunt:

  • Nicolae Stanciu. A contribuit cu gol sau assist în 4 din cele 5 meciuri jucate în august pentru Wuhan Three Towns: a înscris un gol și a oferit coechipierilor alte 3 pase decisive.
  • Denis Alibec. Cu evoluțiile sale bune și 3 goluri marcate, a dus-o pe Farul Constanța până în play-off-ul Conference League, înainte de a se transfera la Muaither, în Qatar, unde a marcat un gol la primul meci ca titular.
  • Darius Olaru. Liderul din teren al lui FCSB a avut evoluții bune la mijlocul terenului, a marcat luna trecută un gol de 3 puncte și a reușit și un assist.
  • Florinel Coman. În ciuda parcursului oscilant al lui FCSB din a doua parte a lunii, a continuat să fie unul dintre jucătorii în formă, trecându-și în cont, în august, un gol și 3 pase decisive pentru colegii săi.

Votezi și punctezi în clasamentul ”Suporterii anului 2023”! MARELE PREMIU va fi o experiență unică la un meci din deplasare alături de Echipa Națională!

Ce mai poți câștiga:

– Lunar, un pachet format dintr-un trening de prezentare, tricou de prezentare, jachetă de antrenament, șapcă și eșarfă;

– Un tricou de joc după fiecare meci al naționalelor;

– La final de an, pe lângă marele premiu, un kit de suporter, tricouri de joc, mingi, bilete la meciurile României.

Descarcă Fan Arena by FRF din App Store (iOS) sau Google Play (Android), votează tricolorul lunii ianuarie și intră în concurs!