Descoperă concursul ”Suporterii anului 2021” pe www.peluzatricolora.ro, poți câștiga superpremii, inclusiv o experiență unică la o partidă a României în deplasare!

Peluza Tricoloră nu e doar locul în care fanii trimit mesaje de încurajare, ci și platforma pe care votezi cel mai în formă tricolor în fiecare lună. Votezi, punctezi și ai șansa să obții premiul lunar + intri în cursa pentru premiile de final de an!

Mai multe detalii despre concursul ”Suporterii anului”, regulamentul și premiile puse în joc, AICI

TRICOLORUL LUNII APRILIE

În perioada 1-7 mai 2021, intră în contul tău din www.peluzatricolora.ro și alege favoritul din cei 7 internaționali români remarcați în aprilie 2021:

  • Răzvan Marin (Cagliari). Cele două goluri și două assist-uri (5 meciuri în total) au adus echipei 6 puncte, aceasta părăsind locurile de retrogradare.
  • Andrei Burcă (CFR Cluj). Evoluțiile sale solide au contribuit la un parcurs fără gol primit în 6 din cele 7 meciuri în care a fost integralist. Se adaugă și trofeul Supercupei cucerit!
  • Dennis Man (Parma). Cu două goluri marcate în 5 partide de Serie A, a fost unul dintre cei mai buni jucători la club, în ciuda unui parcurs cu un singur punct obținut.
  • Nicolae Stanciu (Slavia Praga). A părăsit Europa League, dar conduce campionatul în Cehia și s-a calificat în semifinalele Cupei, contribuind cu două goluri și un assist în cele 7 jocuri bifate.
  • Alexandru Maxim (Gaziantep F.K.). Cu 3 goluri și o pasă de gol în 6 meciuri disputate, a fost și în aprilie una dintre piesele de bază la echipa de club.
  • Florin Tănase (FCSB). Cu cele 3 reușite ale sale (în 7 meciuri disputate în aprilie), a adus 4 din cele 8 puncte obținute de echipă sa în această perioadă.
  • David Lazar (Astra). Evoluții sigure, decisive în parcursul echipei în aprilie: fără gol primit în cele 7 meciuri disputate, inclusiv o victorie importantă în turul semifinalelor Cupei.

Fotbalistul ce se va regăsi în topul preferințelor va primi trofeul TRICOLORUL LUNII. În fiecare lună, pe baza voturilor fanilor, jucătorii nominalizați vor puncta în clasamentul ”Tricolorul anului”: Locul 1 – 10 puncte, Locul 2 – 7 puncte, Locul 3 – 5 puncte, Locul 4 – 4 puncte, Locul 5 – 3 puncte, Locul 6 – 2 puncte, Locul 7 – 1 punct.

Intră AICI pentru a vota TRICOLORUL LUNII APRILIE!