Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a condus o delegație ce s-a întâlnit astăzi, la Budapesta, cu președintele Federației Maghiare de Fotbal, domnul Sandor Csanyi.

În cadrul întrevederii, reprezentanții celor două federații au pus bazele unei colaborări pe termen lung între forul de la București și cel de la Budapesta. Pe lângă o consultare privind dezvoltarea infrastructurii la nivel juvenil, pe lista subiectelor abordate s-a regăsit și organizarea celor două partide între reprezentativele celor două țări, adversare în preliminariile pentru Campionatul European 2016. 
 
Cei doi președinți au căzut de acord că incidentele ce au avut loc la ultima întâlnire România – Ungaria nu trebuie să se mai repete, tocmai de aceea federațiile vor coopera în așa fel încât partidele din calificările pentru Euro 2016 să se desfășoare sub spiritul fair-play-ului și în cele mai bune condiții și să reprezinte astfel un model pentru evenimentele sportive și de orice altă natură organizate în viitor la nivelul celor două țări.