Marți, 27 martie, în ziua jocului contra suedezilor, craiovenii și suporterii din toată țara care se află în oraș sunt invitați în Arena Fanilor, o zonă specială dedicată celebrării fotbalului.

Indiferent dacă ai sau nu bilet la meci, începând cu ora 12:00, în Piața Mihai Viteazul, fanii naționalei sunt așteptați în număr cât mai mare pentru a-și arăta dragostea față de fotbal și, mai ales, față de echipa noastră națională. Toți cei prezenți vor putea participa la jocuri și concursuri cu premii speciale oferite de sponsorii naționalei.

De la ora 17:00, suporterii își vor putea întâlni idolii, nume mari din istoria Craiovei Maxima în frunte cu Rodion Cămătaru, dar și foști internaționali de marcă din istoria naționalei României, precum Miodrag Belodedici.

De asemenea, o oră mai târziu trupa Voltaj va susține un super concert, iar după încheierea acestuia, liderul formației, Călin Goia, va conduce marșul fanilor către stadion.

Evenimentul este realizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Craiova și Consiliul Local Municipal..

Partida România și Suedia se va disputa pe 27 martie, de la ora 21:30, iar accesul fanilor în stadion se va face începând cu ora 19:30.