Până la finalul anului trecut, pe pagina de Facebook a fost prezentat zilnic câte un gol marcat de naționalele României în 2017, fie că vorbim de reușite în meciurile seniorilor, ale selecționatelor feminine sau cele de juniori.

Au fost propuse cele mai interesante goluri ale anului: de la reușita de efect a lui Budescu din partida cu Kazahstan, în care a ridiculizat un adversar înainte de a înscrie, până la „foarfeca” lui Robert Moldoveanu din meciul de calificare al României U19 împotriva Gibraltarului, pentru 8-0.

Acum, la început de 2018, reușita care a adunat cele mai multe aprecieri și distribuiri pe rețeaua de socializare, în total peste o mie, a fost desemnată GOLUL ANULUI 2017.

Iată care a fost Top 5:

1. Nicolae Stanciu (România – Chile 3-2)
2. Bogdan Stancu (România – Chile 3-2)
3. Gheorghe Grozav (România – Turcia 2-0)
4. Robert Moldoveanu (România U19 – Gibraltar U19 8-0)
5. Constantin Budescu (România – Kazahstan 3-1)

Este pentru al doilea an consecutiv când Nicolae Stanciu reușește această performanță. În 2016, reușita sa din meciul cu Lituania a fost cea mai votată de fanii tricolori pe pagina naționalei. 

Premii pentru suporteri

Toți suporterii care au reacționat în cadrul competiției, fie apreciind unul dintre goluri, fie distribuind mai departe reușita favorită, au intrat în tragerea la sorți pentru premiile puse în joc. Câștigătorii sunt: Dinu Matei, Nicoleta Avășan, Robert Olteanu, Madalin Biciin, Ionel Daniel Ghiriti (tricoul naționalei); Loredana Mucuta, Vicentiu Viorel Mares, Simona Pelu, Sandu Muresan, Marian Belu (invitație dublă la un meci al României pe teren propriu).