Echipa FRF.tv a mers la Alba Iulia pentru a-i oferi lui Nicolae Stanciu trofeele individuale pe care le-a câștigat la final de 2022 în Peluza Tricoloră: tricolorul lunii decembrie și, în urma punctajului obținut, tricolorul anului!

Într-un interviu exclusiv, internaționalul care a câștigat campionatul în China cu o nou-promovată spune că le este recunoscător fanilor români: „E plăcut când munca îți este apreciată, pentru mine a fost un an greu în China, departe de casă și de familie. Mesajele fanilor din țară m-au ajutat să merg mai departe, să mă motivez, să am evoluții bune, așa că le mulțumesc. Obiectivul meu nu e să câștig premii individuale, ci să câștig cu echipa. Iar apoi orice vine în plus este un bonus”.

10 goluri și 12 pase decisive a avut Stanciu în China, dar el admite că ”a fost un an extrem de dificil, departe de casă, departe de familie, am avut norocul că am fost 6 străini, ne-am ajutat reciproc și am stat majoritatea timpului împreună”.

„Am avut mulți colegi foarte buni în carieră, dar cel mai bun a fost Lucian Sănmărtean”, mai spune Nicolae Stanciu în interviul FRF.tv, în care dezvăluie și cel mai puternic adversar pe care l-a întâlnit până acum.

Fotbalistul naționalei contabilizează golurile pe care le marchează din lovitură liberă: „Reușita din penultima etapă, meci decisiv pentru obținerea titlului, a fost cea cu numărul 20 din lovitură liberă. Așa cum mi-a spus un prieten, cu tehnica de lovire a mingii te naști, nu o poți învăța”.

Mai afli din interviul VIDEO cu Nicolae Stanciu:

  • Principalul obiectiv din 2023 și planurile sale pentru viitor
  • Cele mai dragi amintiri de la echipa națională
  • Favorita sa de la Campionatul Mondial
  • Ce spune despre transferul lui Cristiano Ronaldo
  • Mesajul său pentru suporterii naționalei