Selecţionerul naţionalei României, Victor Piţurcă, crede după partida cu Croația, scor 1-2, că importante sunt rezultatele din meciurile oficiale, nu cele din pregătiri.

"Am întîlnit un adversar valoros, păcat că am pierdut. Echipa noastră a jucat un fotbal de calitate în prima repriză, am avut jocul la discreţie, dar am ratat şi am primit cu uşurinţă golurile din faze fixe, fără ca adversarul să se apropie de poartă.

Mi-aş fi dorit să obţinem un rezultat bun, dar a fost doar un test de pe urma căruia vom trage concluziile necesare. În aceste două zile am atras atenţia jucătorilor noştri asupra fazelor fixe, ei trebuiau să stea la 18 metri de poarta noastră, însă s-au retras inexplicabil. M-a supărat sistemul defensiv", a reproşat Piţurcă, după care a adăugat: "E bine că a fost doar un meci amical, importante sunt partidele care urmează. Am realizat un joc bun per total. Astăzi a cîştigat echipa care a avut mai multă şansă", a spus Victor Piţurcă la GSP TV.

"Cu Mutu vom avea mai multă forţă ofensivă, dar şi Costea se va impune uşor, uşor în echipa naţionala",  a completat antrenorul României.