”Nu discutasem nimic înainte de meciul cu Grecia. Marți am avut o întâlnire de două ore cu reprezentanții lui Al-Ittihad, a rămas că le ofer un răspuns. Aseară am luat decizia ca toată tranzacția să se oprească aici”, a declarat Victor Pițurcă.

Selecționerul a completat: ”Vreau să le mulțumesc celor de la Al-Ittihad că m-au dorit foarte mult, din păcate nu s-a realizat. Nu tot timpul ceea ce ne dorim se și întâmplă. Când am plecat de acasă, oficialii lui Al-Ittihad mi-au telefonat și mi-au spus că îmi plătesc și clauza, dar deja refuzasem. Dacă aș fi pierdut în Grecia, mi-aș fi dorit mai mult să rămân. Până după meciurile cu Ungaria și Finlanda nu mai discut despre nicio ofertă”.

”Nu mi-am dorit neapărat să plec de la federație. În momentul în care vine o ofertă pe care nu o poți refuza, ești obligat să îi dai curs. Dacă Al-Ittihad ar fi acceptat condițiile mele,, financiare, sigur aș fi plecat. Vine un moment în care trebuie să faci și acest pas. Antrenez de mult naționala, am reușit performanțe din punctul meu de vedere, dar munca mea la echipa națională nu a fost întotdeauna respectată”, a mai precizat Victor Pițurcă”.

Despre următoarele jocuri ale ”tricolorilor”, selecționerul a spus că ”obiectivul este să învingem Ungaria și să acumulăm 6 puncte. După aceea, vom vedea. Cu victoria din Ungaria, Irlanda de Nord a intrat și ea în cursa pentru primele locuri, au o echipă destul de bună. Îmi doresc, de fapt cu toții ne dorim să ne calificăm la Euro. Și faptul că mi-am dorit să continui munca alături de băieți a contat în alegerea mea”.