Selecţionerul României a vorbit despre momentul greu prin care a trecut Dani Coman, care s-a accidentat şi a fost trimis acasă în urmă cu cîteva zile, ratînd astfel şansa să joace la turneul final.

"Dani Coman nu putea fi recuperat, am vorbit foarte mult cu medicul, dar şi cu un alt specialist. Dani trebuie să aibă 3 săptămîni de pauză, iar apoi începe recuperarea. În primul moment am vrut să-l păstrez la lot, dar…După ce a venit doctorul cu el de la spital, unde şi-a făcut radiografie, aşteptam cu sufletul la gură să văd ce are. Cînd a venit şi mi s-a spus că e fractură, iar doctorul mi-a zis că poate ar fi şanse să-l păstrăm, ne-am întîlnit iar şi am avut o discuţie foarte serioasă de o oră şi ceva.

În acest timp, l-am chemat şi pe Dani şi am încercat să-i punem o faşă. Eu eram în picioare, pe terasă, iar Dani l-a rugat pe medic să îl lase un pic, vă daţi seama ce dureri avea…La un portar, piciorul de bază e mîna! Nu era nici o şansă pentru el să fie păstrat. Au fost într-adevăr nişte momente dramatice. Pe Ovidiu Petre nu l-am văzut faţă în faţă, cu el nici n-am mai discutat, dar cu Dani a fost altceva. Am vorbit personal, îi vedeam ochii… Ce pot să mai zis? Sînt momente grele, la fel ca şi astăzi cu Florin Bratu, cînd a trebuit să-l anunţ că ne va părăsi", a dezvăluit Piţurcă la B1.