Selecţionerul Victor Piţurcă anticipează momente grele în viaţa echipei naţionale, susţinînd că o cauză a rezultatelor modeste din ultima vreme este reprezentată şi de absenţele repetate ale lui Cristi Chivu şi Adrian Mutu.

"Eu l-am adus la lot pe Cristi Tănase, i-am dat încredere şi el mi-a răsplătit-o. Dănciulescu este un bun marcator, dar nu poate juca decît la un anumit nivel. Tot eu l-am adus şi pe Tibi Ghioane la echipa naţională, dar au fost alte probleme pe care nu pot să le vorbesc acum. Nu puteam inventa un jucător mai bun decît Codrea", a comentat Victor Piţurcă la GSP TV.

"Fiecare antrenor crede în anumiţi jucători, iar eu le ştiu valoarea foarte bine. Eu nu m-am păcălit, chiar dacă echipa naţională a avut acest început foarte rău, părerea mea e că au fost aduşi la lot cei mai buni jucători. Faceţi socoteala cîte meciuri au jucat liderii echipei, cei mai buni fotbalişti!", a mai adăugat selecţionerul.

"Eu ştiu care sînt perspectivele la naţională şi nu sînt deloc îmbucurătoare. Ştiu ce se întîmplă la toate nivelurile şi ştiu care sînt jucătorii de perspectivă.

Nu ştiu cît va mai putea juca Adrian Mutu la nivelul acesta, avînd în vedere accidentările lui", a încheiat Victor Piţurcă la GSP TV.

(sursa: gsp.ro)