Ne-am fi dorit ca relatările de azi ale presei noastre scrise și ale celei audio-vizuale să reflecte realitatea.

Numai că, din păcate, biletele pentru decisivul joc de mâine, de la ora 21.00, pe Arena Națională, contra Turciei, nu s-au epuizat.

Dimpotrivă, până în momentul de față nu au fost achiziționate decât aproximativ 15.000 de bilete, iar jucătorii și componenții staff-ului tehnic al echipei noastre naționale fac un nou apel către suporterii tricolorilor, care și-au încurajat atât de frumos favoriții în jocul cu Ungaria, să vină la stadion, mâine, în număr cel puțin la fel de mare. Vineri, internaționalii români i-au simțit pe fani alături de ei și știu că împreună vom putea face, pe 10 septembrie a.c., pasul decisiv către play-off.

Aducem la cunoștința opiniei publice faptul că azi, 9 septembrie a.c., casele de bilete ale Arenei Naționale (Bulevardele Basarabia și Pierre de Coubertin, precum și strada Maior Ion Coravu) vor fi deschise între orele 11.00-19.00. Mâine, în ziua meciului, casele de bilete din Bulevardul Pierre de Coubertin și cele din strada Maior Ion Coravu vor fi deschise de la ora 11.00 până la ora 19.00, iar cele din Bulevardul Basarabia între orele 11.00-17.00. În plus, în intervalul orar 11.00-19.00, bilete vor putea fi achiziționate și de la Recepția Casei Fotbalului, intrarea făcându-se DOAR prin strada Sergent Vasile Șerbănică.

Sunt disponibile bilete la toate categoriile de prețuri (20, 40, 80, 160, 400, 600 și 800 de lei).

Vă așteptăm la Arena Națională, mulțumindu-vă pentru atmosfera creată la meciul contra Ungariei și pentru modul în care îi veți purta pe tricolori spre victorie și mâine seară!