După cum se știe, în ziua de 31 ianuarie a.c. a început vânzarea online a biletelor de intrare, pentru suporterii români, la jocul Olanda – România, programat în ziua de 26 martie a.c., de la ora 20.30 (21.30 – ora României), pe Amsterdam ArenA, în cadrul preliminariilor Cupei Mondiale FIFA 2014.

Operațiunea, care se realizează exclusiv pe site-ul specializat www.biletefotbalonline.ro, se va încheia la data de 11 martie a.c., la ora 12.00. Din păcate, ulterior, nu vor mai exista variante de achiziționare a acestor bilete, cele nevândute urmând să fie returnate Federației Olandeze.

În condițiile in care FRF este obligată, conform regulamentului și protocolului încheiat între Federațiile din grupa noastră de calificare, să respecte termene stricte referitoare la lansarea comenzii definitive de bilete, la achitarea contravaloarii biletelor vândute și la returnarea celor nevândute, îi rugăm pe toți cei care doresc să-i încurajeze pe tricolori la Amsterdam (fie ca este vorba despre romanii din tara sau despre cei din afara granițelor țării) să-și procure bilete din timp și să respecte termenul menționat mai sus, în ziua meciului nemaiexistând posibilitatea de a cumpăra bilete în sectorul de tribună românesc.

Reamintim că prețul unui bilet este de 22,5 Euro, căruia i se vor adăuga taxele de procesare și cele de curierat rapid.

Vă mulțumim tuturor pentru înțelegere și colaborare.