Începând de ieri, 11 octombrie a.c., au fost scoase la vânzare aproximativ 26.000 de bilete de intrare (la primele două Ineluri) pentru jocul România – Estonia, ultimul din cadrul grupei D a preliminariilor Cupei Mondiale FIFA 2014, programat pe Arena Națională marți, 15 octombrie a.c., de la ora 21.00.

De mâine, 13 octombrie a.c., vor fi disponibile și bilete la nivelul întregului Inel 3. Altfel spus, va fi deschis întregul stadion, componenții echipei noastre naționale și Federația Română de Fotbal mulțumind încă o dată suporterilor pentru modul în care i-au susținut pe tricolori de-a lungul actualei campanii de calificare și invitându-i pe fani să le fie alături și la decisivul joc de marți.

Lansăm, totodată, un apel tuturor celor care, sperăm, vor umple tribunele Arenei Naționale, de a-și cumpăra bilete din timp, pentru a evita aglomerația din ziua partidei. 

Casele de bilete ale Arenei Naționale (cele din Bulevardele Basarabia și Pierre de Coubertin, respectiv din strada Maior Ion Coravu) vor fi deschise în zilele de 11, 12 și 14 octombrie a.c. între orele 10.00-18.00, duminică, 13 octombrie a.c., între orele 10.00-14.00, iar în ziua meciului de la ora 10.00 până la ora de start a partidei.

Totodată, va fi deschisă o casă de bilete în noul showroom, recent inaugurat, ce se află în curtea interioară a Casei Fotbalului, intrarea făcându-se prin strada Sergent Vasile Șerbănică, dinspre terenurile școlii de fotbal Marcel Pigulea. Această din urmă casă va fi deschisă luni, 14 octombrie a.c., între orele 10.00-18.00, iar în ziua meciului, de la ora 10.00 la ora de începere a partidei.

Pentru a accesa lista prețurilor, apăsați aici