UPDATE | Întrucât premiul încă nu a fost revendicat, a fost extrasă o nouă serie. Posesorul programului de meci cu seria „4115” este rugat să ne contacteze pe adresa de e-mail comunicare@frf.ro

La partida disputată pe Cluj Arena, duminică, 26 martie, fanii prezenți în tribună au găsit pe scaune programul de meci gratuit realizat de Departamentul Comunicare al Federației Române de Fotbal.

Cu această ocazie, am lansat și un concurs pentru fanii de pe stadion. Prin tragere la sorți, unul dintre aceștia va primi mingea oficială de joc. Seria câștigătoare (care apare pe pagina 3 a programului de meci), aleasă prin tragere la sorți, folosind aplicația „random”, este „4998”.

Câștigătorul este rugat să trimită pe adresa de e-mail comunicare@frf.ro o fotografie cu programul de meci în care este vizibilă seria menționată împreună cu datele de contact.

Posesorul programului de meci cu seria „4998” are la dispoziție până miercuri, 29 martie, ora 20:00, să revendice premiul. În caz contrar, vom publica o altă serie câștigătoare.