FOTO: Razvan Pasarica / SPORT PICTURES

Cu ocazia participării echipei naționale a României la Campionatul European de Fotbal EURO 2024, echipa media a FRF anunță un nou format de comunicare pentru a aduce suporterii mai aproape de tricolori.

Adio Liveblog, bun venit EUROTRICOLORII

După succesul înregistrat de formatul Liveblog în ultimii ani, acesta își încheie misiunea. Site-ul oficial al FRF, frf.ro, se transformă cu ocazia EURO 2024 pentru a oferi fanilor o experiență deosebită. Noua secțiune, denumită EUROTRICOLORII, va pune la dispoziția suporterilor cele mai proaspete informații și imagini din culisele cantonamentului din Germania.

Sărbătoare pentru românii de pretutindeni

Calificarea echipei naționale la EURO 2024 reprezintă o oportunitate unică de a transforma acest eveniment într-o adevărată sărbătoare pentru toți românii, indiferent unde se află. Pasiunea pentru fotbal unește comunitățile, iar în acest moment e important să susținem tricolorii într-un mod vibrant și unic, atât din țară, cât și din Germania.

O nouă grafică în Social Media

Pentru a reflecta energia și entuziasmul acestui eveniment, FRF va introduce o nouă grafică în social media, mai modernă și mai atrăgătoare, care va capta atenția suporterilor și va crea un sentiment de unitate și mândrie națională.

Materiale video și foto exclusive

Fanii vor putea urmări activitatea echipei naționale prin intermediul materialelor video și foto exclusiviste, care vor prezenta modul în care tricolorii se pregătesc pentru meciuri. Aceste materiale vor fi disponibile pe frf.ro și pe canalele de social media ale FRF.

Poveștile suporterilor

Fanii români devin personaje principale la echipa națională! FRF.tv va difuza materiale video dedicate suporterilor români, atât celor veniți din țară, cât și din diaspora. În fiecare zi pe durata EURO 2024, vom prezenta o nouă poveste de suporter, un portret care va evidenția pasiunea și dedicarea fanilor pentru echipa națională.

Dialog și interacțiune cu suporterii

În plus, vom crea o interacțiune mai mare cu suporterii prin intermediul mesajelor pe care aceștia le vor trimite. Aceste mesaje vor fi afișate zilnic în hotelul echipei naționale, oferindu-le jucătorilor un plus de motivație și susținere.

Aplicația Tricolorii

Aceasta va avea o categorie specială dedicată EURO 2024, care cuprinde toate informațiile utile atât pentru suporterii români care vor susține echipa națională în Germania, cât și pentru cei din România și din alte țări. Pe durata Campionatului European, aplicația va îndeplini rolul de ghid pentru suporterii români care vor merge la meciuri în Germania, dar va oferi și conținut interesant pentru toți suporterii români. Aceștia vor găsi aici o comunitate unde vor putea să socializeze cu ceilalți fani, să participe la concursurile speciale, având șanse să câștige premii deosebite. Aplicația este disponibilă pentru descărcare în App Store (iOS) și Google Play (Android). Pentru a putea folosi aplicația, utilizatorii trebuie să își creeze cont cu adresa de e-mail sau să folosească un cont FRF.tv deja existent.

Atât pe site-ul frf.ro, cât și în aplicația Tricolorii, suporterii prezenți în Germania vor găsi  hărțile cu punctele de interes din fiecare oraș în care România va disputa meciurile: stadion, punctele de întâlnire pentru Fan Walk și zonele în care se găsesc cornerele României din Fan Zone-ul oficial UEFA. Fanii vor avea și toate detaliile despre accesibilitatea și traseele către stadion, rețea de transport, telefoane utile și orice alte informații necesare pentru călătoria la EURO.

Vă invităm să ne urmăriți pe frf.ro, în aplicația Tricolorii și pe canalele noastre din social media pentru a fi la curent cu toate noutățile și surprizele pe care le-am pregătit pentru EURO 2024. Haideți să susținem împreună tricolorii și să transformăm această calificare într-o adevărată sărbătoare a românilor de pretutindeni! Hai, România! Împreună până la final!