Joi, 6 septembrie, la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia, echipa națională a susținut antrenamentul oficial înainte de debutul în Liga Națiunilor, contra Muntenegrului, de vineri, ora 21:45, pe stadionul “Ilie Oană”, din Ploiești. Partida va putea fi urmărit în direct la Pro TV.

La ședința de pregătire au participat 24 de jucători dintre cei 25 convocați pentru “dubla” cu Muntenegru și Serbia. Singurul absent din lotul tricolorilor a fost mijlocașul Eric Bicfalvi, care nu va putea fi recuperat până la ora primului joc, cel cu Muntenegru.

 

La finalul antrenamentului oficial, care a durat 75 de minute, căpitanul echipei naționale, Vlad Chiricheș, și selecționerul Cosmin Contra, au susținut o conferință de presă.

“Avem două jocuri dificile, important este să începem cu o victorie, asta ne-ar da un moral bun pentru Serbia. Trebuie să ne gândim foarte mult la primul meci, să câştigăm şi apoi să mergem Belgrad să câştigăm”, a spus Chiricheș.

“Sunt încrezător, pentru că băieții s-au antrenat foarte bine, au venit foarte concentrați la lot, conștienți de importanța de a începe bine această competiție și sper să ne prezentăm la ora jocului la fel de bine cum am făcut-o săptămâna aceasta, dar și la ultimele amicale!”, a declarat selecționerul Cosmin Contra.