Pentru prima oară în istoria participărilor la turneele finale, România a avut propriul sector în Fan Zone, un loc în care suporterii tricolorilor și-au dat întâlnire înaintea meciului cu Franța.

Începând cu ora locală 16:00, când organizatorii au permis accesul în Fan Zone, românii prezenți în Paris pentru partida de debut a Campionatului European și-au făcut apariția în fața Tour Eiffel, în perimetrul ce le-a fost dedicat.

I-au întâlnit acolo pe foștii internaționali Miodrag Belodedici și Ion Vlădoiu, alături de care au dezbătut tactica dinaintea jocului, și i-au cunoscut și pe Smiley și Pavel Bartoș, invitații Federației Române de Fotbal la Paris, sosiți în calitate de antrenori de suporteri.

Cei aproape 1.000 de fani care au trecut prin Fan Zone-ul românesc au făcut mii de poze și filmulețe, s-au pictat pe față și au strigat ”Hai România!” înainte de a pleca spre Stade de France. Acolo unde au încurajat exemplar echipa noastră națională.

Le mulțumim tuturor suporterilor prezenți în Fan Zone și pe stadion, dar și celor care i-au susținut pe tricolori din fața ecranelor! Hai România!