Tricolorii au avut parte de o surpriză în această seară, în holul hotelului Radisson Blu din Erevan. Un suporter armean a venit pentru a lua autografe de la internaționalii români. Acesta avea cu el un tricou pe care inscripționase numele tuturor jucătorilor prezenți în Armenia.

"Eu și copiii mei susținem echipa națională a României. De ce? Nu aș putea să vă spun cu exactitate. Cred că pentru că mi-a plăcut întotdeauna de fotbaliștii români deoarece sunt tehnici. Mereu ați avut astfel de jucători. A fost Hagi, apoi Mutu, iar acum e Stanciu. Am un amic în România, el m-a ajutat cu lotul și cu tricoul. Sâmbătă seara, eu și familia mea vom fi în tribune și vă vom susține pe voi", a spus suporterul de la Erevan.

Elevii lui Christoph Daum au apreciat gestul armeanului și au acceptat să semneze tricoul acestuia. "Ne bucurăm să semnăm toți pe un tricou al naționalei pentru un suporter care merită apreciat pentru inițiativa sa", a spus Adi Popa.

Partida Armenia – România e programată sâmbătă seara, la ora locală 20:00 (19:00 în țară), pe Stadionul Republican "Vazgen Sargsyan". După acest meci, tricolorii vor decola spre Astana, acolo unde marți, 11 octombrie, vor întâlni reprezentativa similară a Kazahstanului.