În etapa a zecea a campionatului Turciei, Bogdan Stancu a marcat două goluri pentru Genclerbirligi contra lui Karabukspor. Atacantul României a deschis scorul în minutul 23 și, după ce echipa lui a fost egalată, a mai marcat și în minutul 45. La pauză era 2-1 și cu golurile românului, Genclerbirligi urca șase locuri în clasament. Din păcate însă, în repriza a doua oaspeții au egalat și s-a terminat 2-2.

Un alt mijlocaș ofensiv al României, proaspăt debutant la națională, Eric Bicfalvi a marcat din nou în Ucraina. În meciul jucat de Volyn în deplasare cu Metalurg Donețk, Bicfalvi a înscris în minutul 38 și făcea 0-2. Scorul final a fost Metalurg- Volyn 1-2, iar după 12 etape, echipa lui Bicfalvi se află pe locul 6.  

Vlad Chiricheș a apărut în mod cu totul surprinzător în meciul lui Tottenham cu Hull City. Fundașul român a intrat la pauză, când Spurs era condusă cu 1-0 de Hull. Chiricheș a contribuit la răsturnarea situației de pe tabela de marcaj. Vlad l-a înlocuit pe Dier ca fundaș dreapta. Chiricheș a evoluat bine, dezinvolt. A reușit multe centrări bune, una chiar … pasă de gol pentru Soldado, ratată de spaniol. Tottenham a profitat de omul în plus, după eliminarea lui Ramirez, și a câștigat cu 2-1, dar golul victoriei a fost reușit de Eriksen în minutul 90.    

Costel Pantilimon a rămas titular la Sunderland, iar poarta lui a fost închisă, pur si simplu. Leicester- Sunderland s-a terminat 0-0.  Pantilimon al fost al treilea meci la rând titular, iar rezultatele sunt formidabile.