Pentru internaționalii români aflați în circuitul ”naționalei” etapele intermediare din campionatele nu au adus reușite personale ieșite din comun.

Marți seară: Gabriel TORJE a intrat în ultimul minut al meciului Malaga – ESPANYOL 1-2, din etapa a 30-a din Spania. A fost a treia partidă la rând în care jucătorul român a intrat pe final de meci.

Miercuri: Srdjan LUCHIN a revenit în echipă. Fundașul român a jucat toate cele 90 de minute ale partidei BOTEV – Cerno More Varna 1-1 din etapa a 29-a a campionatului Bulgariei.

Alexandru MAXIM a fost pe teren numai în a doua repriză a meciului Nurnberg – STUTTGART 2-0, duel important pentru evitarea retrogradării din Bundesliga. La pauză, Maxim a fost trimis pe teren în locul lui Harnik.  

Raul RUSESCU a fost folosit toate minutele în prima manșă a semifinalei Cupei Portugaliei, BRAGA – Rio Ave 0-0. Rusescu a încercat permanent să marcheze, dar a ratat de fiecare dată cele mai mari ocazii fiind cele din minutele 26, 38, dar mai ales 54 când lovitura de cap a fost scoasă cu greu în corner de portarul advers.

Răzvan RAȚ a jucat tot meciul RAYO VALLECANO – Osasuna 1-0. Golul victoriei a fost marcat în ultimul minut. Fundașul român a fost foarte activ. A apărut de multe ori în atac. În minutul 37, chiar a avut o bună ocazie de gol. Presa spaniolă l-a criticat însă pe Raț pentru că în minutul 72 l-ar fi lovit cu cotul pe un adversar.

Constantin NICA a intrat în minutul 85 al partidei ATALANTA – Livorno 2-0. Nica a fost trimis pe teren în locul lui Raimondi. A fost a cincea victorie la rând pentru formația bergamască, ajunsă acum pe locul 7, la numai patru puncte de zona Europa League.

Ștefan RADU a fost pe teren tot meciul la înfrângerea suferită de laziali în deplasarea de la Genova. A fost Genoa – LAZIO 2-0.

Astăzi: Gheorghe GROZAV  a jucat până în minutul 75 al meciului de Cupa ȚSKA Moscova – TEREK 1-0, după prelungiri. Terek a primit golul în minutul 111 și astfel a ratat calificarea în semifinalele Cupei Rusiei. Grozav a avut o singură apariție periculoasă pentru poarta militarilor, dar șutul său din minutul 58 a fost blocat de portarul Akinfeev. 

 
Costel PANTILIMON (Manchester City), Gabi TAMAȘ (Doncaster), Dorin GOIAN (Asteras), Marius ALEXE (Sassuolo), Adrian STOIAN (Chievo), Ciprian MARICA – suspendat (Getafe), Costin LAZĂR (PAOK)  și Aurelian Chițu (Giannina) nu au bifat niciun minut pentru echipele lor..