Ranieri pare a avea și el probleme cu stranierii lui. Dintre cei 14, la sfârșitul săptămânii trecute numai șapte au fost pe teren. Șase în meciuri oficiale și unul în joc de pregătire.

În meciul din Bundesliga, Dortmund- Leverkusen 0-2, Sokratis Papastathopoulos a fost folosit de gazde toate cele 90 de minute, iar la oaspeți, Kyriakos Papadopoulos a intrat abia în minutul 80.

Nikos Karabelas a fost titular și a jucat toate minutele pentru Levante în meciul pierdut acasă cu Villarreal, scor 0-2. Colegul său, Loukas Vyntra nu a fost convocat.

În Cupa Italiei, Verona a învins acasă cu 3-0 pe Cremonese. Un gol a fost marcat de Lazaros Christodoulopoulos (foto) în minutul 67 cu un șut frumos de la marginea careului mare, trimis în colțul lung. Lazaros și Vangelis Moras au fost folosiți toate cele 90 de minute. În schimb, Panagiotis Tachtsidis nu a fost convocat.

Panagiotis Kone a fost rezervă, dar a intrat pe teren în minutul 73 al partidei pe care Udinese a caștigat-o cu 5-1 împotriva Ternanei. Portarul lui Udinese, Karnezis nu a fost convocat.

Ioannis Fetfatzidis de la Genoa nu a fost nici rezervă în victoria obținută în deplasare, 1-0 cu Virtus Lanciano.

Vasilios Torosidis, fundașul Romei, a fost titular în partida de verificare AEK- Roma 1-2. Torosidis a fost înlocuit în minutul 73.

Portarul Kapino (Mainz) nu a fost folosit. Nici atacanții Mitroglu (Fulham) și Samaras (West Brom) nu au fost convocați.