Sâmbătă, 10 ianuarie

 
Răzvan RAȚ a fost integralist în Asteras – PAOK 3-0 din etapa 17 a campionatului Greciei. La Asteras, Dorin GOIAN a jucat, de asemenea, toate minutele. În urma acestui eșec, PAOK a pierdut poziția de lider în fața lui Olympiakos.
 
Costel PANTILIMON a fost titular în poarta lui Sunderland la 0-1 cu Liverpool, pe teren propriu, în etapa 21 din Premier League. 
 
Ovidiu HOBAN a jucat toate minutele în Hapoel Beer Sheva – Hapoel Ra'Anana 0-1, în etapa 17 din campionatul Israelului. Hapoel Beer Sheva se află pe locul 3, la 6 puncte de lider.
 

Duminică, 11 ianuarie

 
Florin GARDOȘ a intrat în minutul 21 al partidei Manchester United – Southampton 0-1 (etapa 21 din Premier League), în locul accidentatului Alderweireld. La fel ca întreaga echipă a lui Ronald Koeman, Gardoș a avut o evoluție bună, reușind chiar să respingă un șut periculos din fața porții în finalul primei părți. Cu acest succes, Southampton a urcat pe locul 3 în Premier League. 
 
Dragoș GRIGORE a fost doar rezervă în înfrângerea de pe terenul noului lider din Ligue 1, Lyon, în etapa 20 a campionatului Franței. Toulouse a pierdut cu 3-0 și ocupă locul 15.
 
Ciprian TĂTĂRUȘANU a fost titular în Fiorentina – Palermo 4-3, în etapa 18 din Serie A. A fost al doilea joc consecutiv din prima ligă italiană în care portarul român a fost folosit. Fiorentina ocupă locul 6, la 4 puncte de o poziție care i-ar asigura prezența în preliminariile Champions League.