Vlad CHIRICHEȘ a jucat 80 de minute în Tottenham – Burnley, rejucare din turul al III-lea al Cupei Angliei. În prima confruntare, cele două echipe remizaseră, scor 1-1.
Fundașul lui Spurs a reușit să marcheze, în minutul 49, în urma unei lovituri de colț, pentru 3-2, după ce oaspeții au avut conducerea până în prelungirile primei părți. În minutul 8, scorul era 0-2, egalarea venind abia în minutul 45+2. Până la final, Tottenham a mai marcat o dată, iar antrenorul Mauricio Pochettino l-a înlocuit pe Chiricheș, folosit ca fundaș dreapta și avertizat cu un cartonaș galben, cu tânărul Eric Dier.
În runda a IV-a, sâmbătă, pe 24 ianuarie, Tottenham o va întâlni pe teren propriu pe Leicester.
 
Florin GARDOȘ a fost integralist în Ipswich – Southampon 0-1, tot rejucare din turul al III-lea al Cupei Angliei. Unicul gol al partidei a fost marcat de Shane Long, în minutul 19. Echipa lui Gardoș o va întâlni în runda a IV-a, sâmbătă, pe 24 ianuarie, pe Crystal Palace, pe teren propriu.
 
Tot miercuri seară, într-o etapă intermediară din campionatul Greciei, a 18-a a sezonului, Răzvan RAȚ a jucat tot meciul în Kalloni – PAOK 1-2. Datorită acestei victorii, echipa fundașului român a revenit pe primul loc, în fața lui Olympiakos, care are însă un joc mai puțin disputat.
 
La fel ca și Răzvan Raț, Dorin GOIAN a fost și el integralist în Asteras – Giannina 2-2. Asteras ocupă locul 4 în campionatul Greciei.
 
Foto: Daily Mail