Ultimele două zile au adus transferuri importante pentru doi dintre internaționalii noștri.

Joi, Bogdan Stancu a fost prezentat la Bursaspor, locul al cincilea în Superliga din Turcia, după transferul său de la Genclerbirligi. Atacantul de 29 de ani, cu 48 de selecții și 12 goluri în tricoul echipei naționale, a semnat un contract valabil pe două sezoane și jumătate. În acest sezon, la Genclerbirligi, Stancu reușise să înscrie de două ori în zece partide.

Recuperat după o accidentare, noua achiziție a lui Bursaspor speră să revină cât mai curând pe gazon: ”Sper să pot juca în cel mult zece zile. Mă bucur să fiu la o echipă care în fiecare sezon își propune obiective mărețe”.

Vineri, internaționalul în vârstă de 20 de ani, Răzvan Marin, s-a transferat de la liderul Ligii I, FC Viitorul, la Standard Liege. Mijlocașul cu 4 selecții și un gol la echipa națională a fost prezentat de directorul sportiv al clubului, Olivier Renard, care a declarat: ”Răzvan este un jucător foarte talentat, promițător, de care s-au interesat mai multe cluburi din Europa. El a considerat că Standard este clubul ideal pentru următorul pas în carieră și abia așteaptă să ajute echipa să-și atingă obiectivele”.

Standard Liege ocupă locul 8 în Belgia după 21 de runde și se află la 3 puncte de locul al șaselea, ultimul care duce în play-off.