Echipa FRF.tv l-a vizitat pe Nicolae Stanciu în Arabia Saudită, la Khamis Mushait,  casa lui FC Damac, formație pregătită de fostul selecționer Cosmin Contra. Căpitanul echipei naționale prefațează turneul final și rememorează drumul tricolorilor spre Germania, totul într-un interviu special.

“Poate sună a clișeu, dar cel mai mare atu al naționalei este forța grupului, suntem o familie și muncim împreună pentru rezultate. Un obiectiv realist ar fi să ieșim din grupe. Am terminat preliminariile pe primul loc, putem să ne gândim la un loc în optimi, dar pentru asta e nevoie să facem pasul la nivelul următor”, a spus Stanciu.

Nicu a rememorat și cele mai importante momente ale preliminariilor: “A fost o campanie de un an, dar una foarte lungă. Am traversat mult momente grele, multe provocări. Ne-am calificat deși multă multă nu a crezut în noi, dar am rămas modești. E ceva ce am simțit și chiar le-am spus colegilor să procedeze la fel. Nu putem controla totul. E datoria noastră să schimbăm percepția”.

Căpitanul tricolorilor explică și de ce tatuajul său, steagul tricolor și mesajul: “Ți-am dat tot și încă puțin”, va fi mereu de actualitate: “La echipa națională, indiferent cât oferi, tot puțin va fi. Mereu trebuie mai mult și mai mult, niciodată nu e suficient. Pentru mine e o mare mândrie și să îmbrac tricoul galben al naționalei”.

“Această calificare a fost obținută cu unitate, modestie, responsabilitate și disciplină. Asta e echipa națională care s-a calificat la EURO!”

Nu ai încă un cont pe FRF.tv? Ți-l poți crea gratuit aici!

Odată ce contul a fost creat pe web, serviciul va putea fi folosit și în aplicațiile mobile din App Store și Google Play.

Pe FRF.tv se văd GRATUIT meciurile naționalelor de juniori, Liga 2 Casa Pariurilor, Cupa României Betano, Liga 3, Liga de Tineret și Liga Elitelor, iar pe lângă competiţiile sportive, suporterii au posibilitatea de a intra în culisele echipelor naționale, prin materiale video din cantonamente: interviuri, antrenamente inedite sau rezumatele meciurilor.