Echipa FRF.tv i-a vizitat pe cei trei tricolori români legitimați la Pisa: Marius Marin, Olimpiu Moruțan și Adrian Rus, înainte de un an la finalul căruia sperăm din nou să obținem calificarea la un turneu final.

Cei trei jucători români au acceptat să vorbească în exclusivitate pentru FRF.tv despre carierele lor, anul care se încheie, Campionatul Mondial din Qatar și obiectivele lor în anul 2023!

Intră pe FRF.tv și urmărește interviuri speciale cu cei trei, la Pisa, orașul turnului înclinat, de unde tricolorii transmit un mesaj de speranță: “Trebuie să îndreptăm lucrurile, să muncim, să fim serioși și să ne calificăm la turnee finale”.

MARIUS MARIN: “În fotbalul de azi, munca bate talentul, iar cel mai recent exemplu este Marocul care a învins selecționata talentată a Spaniei. E timpul să fim serioși, să muncim și să ne calificăm la un turneu final”

Fostul căpitan al naționalei Under 21 a României, actualul purtător al banderolei la Pisa, Marius Marin a vorbit pentru FRF.tv din vestiarul echipei de club. Tricolorul a dezvăluit cum era să-și rateze cariera în Italia dintr-un motiv incredibil, de ce crede că va ajunge în viitor să poarte banderola de căpitan a României și care e secretul pentru ca un tânăr jucător român să reușească în străinătate.

ADRIAN RUS: “Îmi doresc din tot sufletul să trăiesc și cu echipa de seniori ce am trăit la U21. Avem o grupă accesibilă și trebuie să profităm, să ne calificăm. E momentul să confirmăm așteptările românilor!”

Unul dintre cei mai liniștiți tricolori, Adrian Rus, uimește: “Am fost un copil foarte poznaș, cred că d-asta sunt atât de potolit acum”. Fundașul central vorbește la FRF.tv despre experiența lui în Italia, dezvăluie motivul incredibil pentru care a ajuns să joace în Ungaria, ce i s-a întâmplat acolo și ce sacrificiu a făcut ca să joace la națională.

OLIMPIU MORUȚAN: “La echipa națională suntem acum mulți jucători care am fost colegi și la loturile de tineret și juniori, grupul e unit. Simțim presiunea publicului care își dorește calificări și sunt sigur că vom duce România acolo unde trebuie, la turneele finale”

Unul dintre cei mai în formă tricolori din acest final de an, Olimpiu Moruțan, se simte excelent la Pisa, unde dorește să își readucă pe drumul cel bun cariera, după o experiență mai puțin reușită la Galatasaray. Mijlocașul român, care a impresionat și la Echipa Națională în meciurile amicale cu Slovenia și Moldova, în luna noiembrie, dezvăluie cum vrea să facă România campioană mondială, vorbește despre revenirea în Turcia, cea mai dificilă decizie  și cel mai greu moment ale carierei, precum și care sunt echipele din țară care i-au rămas la suflet. De asemenea, Moruțan a ales și cele mai frumoase trei goluri ale carierei sale. Totul într-un interviu inedit la FRF.tv.

Nu ai încă un cont pe FRF.tv? Ți-l poți crea gratuit aici!

Odată ce contul a fost creat pe web, serviciul va putea fi folosit și în aplicațiile mobile din App Store și Google Play. FRF.tv se află în faza finală de testare înaintea lansării aplicației TV.