Echipa FRF.tv i-a vizitat pe George Pușcaș și Radu Drăgușin la Genoa, înainte de un an la finalul căruia sperăm din nou să obținem calificarea la un turneu final.

George Pușcaș și Radu Drăgușin sunt colegi la Genoa, formație ce a retrogradat în Serie B la finalul sezonului precedent, dar care speră la promovare. Cu un nou antrenor, Alberto Gilardino, fost coechipier cu Adrian Mutu la Verona, Parma și Fiorentina, genovezii sunt încrezători că vor reveni în primul eșalon al Italiei. Speranță există și în privința meciurilor din preliminariile pentru EURO 2024.

Intră pe FRF.tv și urmărește două interviuri speciale cu cei doi, la Genoa, orașul în care s-a născut Cristofor Columb.

GEORGE PUȘCAȘ: “Nu există sentiment mai plăcut ca atunci când marchezi pentru România, dar aș renunța la toate golurile mele pentru o calificare la un turneu final”

Atacantul de 26 de ani a vorbit sincer despre rezultatele echipei naționale, a explicat de ce crede că generația de la U21 nu a confirmat încă la seniori și a transmis în pragul sărbătorilor un mesaj suporterilor tricolori.

RADU DRĂGUȘIN: “Columb a plecat din Genoa și a descoperit America, eu vreau să cuceresc toată Europa”

Fundașul central a vorbit despre viața la Genoa, cum s-a simțit când a ajuns la Juventus, ce fel de om este Cristiano Ronaldo și ce obiective are în 2023, un an în care va fi la EURO U21 și implicat în preliminariile pentru EURO 2024.

Nu ai încă un cont pe FRF.tv? Ți-l poți crea gratuit aici!

Odată ce contul a fost creat pe web, serviciul va putea fi folosit și în aplicațiile mobile din App Store și Google Play. FRF.tv se află în faza finală de testare înaintea lansării aplicației TV.