Echipa FRF.tv l-a vizitat pe Răzvan Marin în cantonamentul de la Empoli. Absent la meciurile din iunie din cauza unei accidentări, mijlocașul de 27 ani e aproape de revenirea pe gazon și promite că va fi apt pentru meciurile din septembrie.

Al doilea cel mai experimentat tricolor în aceste preliminarii, în ceea ce privește numărul de selecții, după Nicolae Stanciu, Răzvan spune că a sosit momentul ca România să revină la turneele finale: “Nu îmi place să mă mai uit la televizor. E momentul să facem performanță, avem vârsta optimă. În plus, de când sunt eu la lot, din 2016, niciodată nu a fost o atmosferă mai bună. Avem o șansă mare și trebuie să profităm. Cu două victorii în septembrie, vom fi calificați la EURO 2024 în proporție de 80%”.

VEZI ȘI Interviu la Parma, cu Mihăilă, autorul celor două goluri cu Elveția

Nu ai încă un cont pe FRF.tv? Ți-l poți crea gratuit aici!

Odată ce contul a fost creat pe web, serviciul va putea fi folosit și în aplicațiile mobile din App Store și Google Play.

Pe FRF.tv se văd GRATUIT meciurile naționalelor de juniori, Liga 2 Casa Pariurilor, Cupa României Betano, Liga 3, Liga de Tineret și Liga Elitelor, iar pe lângă competiţiile sportive, suporterii au posibilitatea de a intra în culisele echipelor naționale, prin materiale video din cantonamente: interviuri, antrenamente inedite sau rezumatele meciurilor.