Christoph Daum, noul selecționer al echipei naționale a României, s-a revăzut marți cu Dorinel Munteanu, fostul internațional român, liderul selecțiilor la echipa națională. 

Cei doi se cunosc din perioada în care Munteanu a evoluat în Germania, românul fiind chiar elevul lui Daum la Școala de Antrenori din Koln, unde și-a obținut licența de tehnician. A fost o întâlnire amicală în care cei doi au depănat amintiri, au discutat despre fotbalul românesc, iar la final și-au promis că se vor revedea. "Ne-a făcut plăcere să ne întâlnim, cred că ultima oară s-a întâmplat în Germania, acum 6 ani de zile", a zis Daum.

Alături de Daum și Munteanu a fost prezent și antrenorul secund al echipei naționale a României, Rudi Verkempinck, cel care l-a avut elev la Cercle Bruges, în Belgia, pe fostul internațional român. "Dorinel a fost un fotbalist fantastic, un profesionist desăvârșit. Orice antrenor și-ar dori fotbaliști așa cum a fost Munteanu", a declarat Verkempinck.

Cei trei se vor reîntâlni sâmbătă, pe Cluj Arena, acolo unde se va disputa Supercupa României, iar Dorinel Munteanu este invitatul special al Federației Române de Fotbal. Partida Astra – CFR Cluj e programată de la ora 21:45.