În iunie, naționala României debutează în noua ediție a Ligii Națiunilor. După două jocuri în deplasare, în Muntenegru (sâmbătă, 4 iunie, ora 21:45, Podgorica) și în Bosnia și Herțegovina (marți, 7 iunie, ora 21:45, Zenica), tricolorii pregătiți de Edward Iordănescu revin în țară pentru două jocuri, la București:

  • Sâmbătă, 11 iunie, ora 21:45, stadion Giulești: România – Finlanda BILETE AICI
  • Marți, 14 iunie, ora 21:45, stadion Giulești: România – Muntenegru BILETE AICI

Intră pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro și achiziționează-ți bilet la unul sau la ambele meciuri. Sărbătorim împreună pe stadion un secol de echipă națională. În iunie, se împlinesc 100 de ani de la primul meci din istoria tricolorilor!

Prețul biletelor variază între 45 RON (peluze) și 80 RON (tribună).

Pachete pentru ambele jocuri: 10% reducere!

Până pe 7 iunie, fanii pot opta online pentru pachetul ce include acces la ambele jocuri de pe teren propriu din iunie. În acest caz beneficiază de o reducere de 10%, prețul fiind de 81 RON la peluze, în loc de 90, și 144 RON la tribună, în loc de 160. BILETE AICI

ATENȚIE! În cazul achiziționării pachetelor, biletul folosit la meciul cu Finlanda (11 iunie) va fi valabil și pentru acces la partida cu Muntenegru (14 iunie).

Acces gratuit pentru copiii sub 14 ani

Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în zona destinată familiilor ”Tribuna 2 Family Zone”, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero.

Accesul pe stadion al fiecărei persoane, indiferent de vârstă, se face în baza unui bilet valabil în format digital sau printat și a actului de identitate.

Bilete la Muntenegru – România

Pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro s-au pus în vânzare și biletele pentru meciul din Liga Națiunilor Muntenegru – România, programat sâmbătă, 4 iunie, de la ora locală 20:45 (21:45 în România), stadion Podgorica. Prețul unui tichet este de 11 RON. BILETE AICI

Bilete la Bosnia și Herțegovina – România

Intră pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro pentru bilete la meciul din Liga Națiunilor Bosnia și Herțegovina – România, programat marți, 7 iunie, de la ora locală 20:45 (21:45 în România), stadion Bilino Polje – Zenica. Prețul unui tichet este de 27 RON. BILETE AICI

Organizatorii celor două jocuri din deplasare nu au pus la dispoziție bilete electronice, astfel că tichetele de acces vor fi distribuite în zilele de meci, în apropierea stadioanelor, în locații ce vor fi comunicate ulterior pe site-ul frf.ro.