Tricolorii au avut programat joi dimineață, la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia, un nou antrenament în pregătirea jocului cu Danemarca.

După ce au efectuat încălzirea în sală, jucătorii antrenați de Christoph Daum au ieșit pe gazonul stadionului din Mogoșoaia, unde au exersat, timp de aproape 90 de minute, diverse scheme de joc.

„Nu pot dezvălui amănunte tactice, dar principiile noastre sunt clare: ne dorim să activăm ambele zone laterale, să fim rapizi în treimea adversă și să formăm un bloc compact atât în apărare, cât și în atac”, a declarat antrenorul secund, Ionuț Badea, la finalul ședinței de pregătire.

La finalul antrenamentului, atunci când coechipierii săi au rămas pe teren pentru a trage la poartă, Cristian Săpunaru a luat aparatul fotografului Federației Române de Fotbal și a tras câteva cadre. Imaginile din galeria foto (mai puțin cea în care este el) sunt realizate chiar de Cristian Săpunaru și editate de fotograful FRF.

”E un meci foarte important! Dacă învingem, trecem peste Danemarca, dar dacă pierdem e aproape imposibil să ne mai calificăm. Totuși, trebuie ca jucătorii să se concentreze la joc, la ceea ce au de făcut pe teren, nu la rezultat. Așa trebuie abordată partida, să dea totul pentru țară, pentru echipă”, a spus și „secundul” Rudi Verkempinck.