Federația Română de Fotbal a lansat campania ”România suntem toți!” prin care toți suporterii sunt invitați să-i susțină pe tricolori la Campionatul European din Franța.

Scopul campaniei lansate cu ocazia participării echipei naționale la un nou turneu final după o pauză de opt ani este de a uni milioanele de suporteri și de a aduce mesajele lor mai aproape de tricolorii care reprezintă România la cel mai înalt nivel fotbalistic.

Campania a demarat duminică, 5 iunie, odată cu plecarea delegației României spre țara gazdă a turneului final. Cu sprijinul Companiei Naționale Aeroporturi București, tricolorii au fost întâmpinați la Aeroportul Internațional Henri Coandă de bannere uriașe în care suporteri din toate categoriile sociale, indiferent de vârstă sau ocupație, erau reprezentați susținând echipa națională. La sosirea în Franța, fiecare jucător a găsit în camera de hotel o scrisoare de la fani prin care aceștia le-au transmis încurajările lor.

Fan Zone românesc la Paris

La fiecare meci de la Euro 2016, Federația Română de Fotbal va organiza activități pentru suporterii prezenți în Franța. La Paris, în 10 iunie, ziua meciului de deschidere, fanii români vor avea propriul perimetru în care invitații speciali Smiley și Pavel Bartoș le vor fi gazde. Suporterii își vor putea picta pe chip steagul României, vor putea face poze speciale și îi vor putea întâlni pe foștii internaționali Miodrag Belodedici și Ion Vlădoiu. Am pregătit pentru fani ghidul Euro 2016 și pliante cu informații importante despre turneul final.

Vino în galben la Paris să susținem echipa națională la Euro 2016! #RomaniaSuntemToti