După expirarea termenului-limită de trimitere a solicitărilor de acreditare (azi, 24 martie a.c., ora 13.00), publicăm repartizarea acreditărilor de presă și foto la jocul România – Luxemburg, programat în ziua de 29 martie a.c., de la ora 20.45, pe stadionul "Ceahlăul" din Piatra Neamț, în cadrul grupei D a preliminariilor EURO 2012.

Acreditările vor fi remise DOAR cu ocazia activității de presă a naționalei Luxemburgului, organizată la Piatra Neamț, la data de 28 martie a.c. La ora 16.30, într-una dintre sălile Grand Hotel Ceahlăul (unde vor fi cazați oaspeții noștri), selecționerul Luc Holtz și căpitanul echipei vor susține conferința de presă oficială. Apoi, la ora 18.30, stadionul "Ceahlăul" va găzdui antrenamentul oficial, deschis presei în primele 15 minute.

Așa cum se știe, posturile de televiziune nedeținătoare de drepturi nu au acces în incinta stadionului cu camerele de luat vederi. În atare condiții, ele au primit, pentru meci, câte o acreditare la masa presei, pentru un reporter, celălalt reporter acreditat și cameramanii urmând să aibă dreptul să filmeze, după încheierea meciului, doar la conferința de presă și în zona mixtă.

Pentru a vizualiza repartizarea acreditărilor, apăsați aici