Duminică, în cantonamentul de la Würzburg, Germania, a avut loc un moment deosebit de emoționant pentru echipa națională de fotbal a României, înainte de meciul decisiv cu Slovacia.

După aproape o lună de cantonament intens, jucătorii au avut ocazia să își reîntâlnească familiile și să petreacă câteva ore prețioase alături de cei dragi.

Selecționerul Edward Iordănescu a decis să le ofere tricolorilor această ocazie specială. Familiile jucătorilor au sosit în cantonament pentru patru ore, timp în care soțiile, prietenele, copiii și părinții acestora au avut prilejul să discute cu ei, să-i îmbrățișeze și să-i încurajeze.

Această întâlnire a fost planificată încă dinainte ca echipa națională să ajungă în Germania. Momentele petrecute de tricolori alături de cei dragi au fost neprețuite, emoțiile fiind vizibile pe chipurile tuturor celor prezenți. Lacrimi de bucurie, îmbrățișări strânse și zâmbete largi au caracterizat această după-amiază deosebită.

Reîntâlnirea cu familiile a fost o gură de aer proaspăt pentru jucători, o pauză binevenită în timpul acestui cantonament lung. Tricolorii au reușit să își reîncarce bateriile și să se pregătească pentru provocările ce urmează, având în suflet bucuria și suportul celor dragi.