Noul selecţioner al naţionalei României, Răzvan Lucescu, spune că nu va face discriminări în privinţa selecţiei şi că va da şansa apariţiei în tricoul tricolor şi unor nume neobişnuite cu prima reprezentativă.

"Pentru jucătorii din străinătate suntem obligați să trimitem telegramele de convocare la sfârșitul săptămânii viitoare. E clar că vor apărea și niște nume noi, jucători care sunt în formă și au arătat o poftă mare de joc până acum. Ar fi frumos să mergem și să jucăm prin țară, echipa "națională" este a tuturor și vrem să oferim șansa și altor orașe de a organiza un meci al primei reprezentative, dar, după cum știm, este un regulament care impune anumite puncte pentru ca un oraș să poată să găzduiască un meci al echipei «naționale».

La meciurile cu echipe mai mici vom merge și în provincie. Urmărim cam 40 de jucători pentru meciul cu Lituania. După acest meci vom așeza toate lucrurile pe o foaie și vom discuta. Vreau să văd o determinare din partea jucătorilor și fiecare să dea totul pe teren. Interesul meu este ca echipa națională să facă performanțe.

Nu am nicio ranchiună și nici nu sunt contra Stelei. Vreau să aduc la națională nume noi, nume care sunt în formă la acea oră. Din acea rivalitate dintre Steaua și Rapid fotbalul românesc a avut numai de cîștigat. După aceea, echipele care au ajuns în cupele europene nu au mai reușit performanța celor două", a spus Răzvan Lucescu la Sport Total FM.

(sursa: gsp.ro)