Răzvan Lucescu, selecţionerul echipei naţionale a României, recunoaşte că şi-ar fi dorit ca Adrian Mutu să facă parte din lotul pentru meciul cu Ungaria, dar, în acelaşi timp, spune că echipa sa nu trebuie să stea într-un jucător.

"Se poate întîmpla ca la meciurile importante să îţi lipsească un jucător. Noi sîntem o echipă care nu depinde de nici un jucător. În momentul în care depinzi de un jucător, nu mai eşti echipă. Sigur că îmi doresc să am cei mai buni la dispoziţie. Mi-aş fi dorit ca Adi Mutu să facă parte din acest lot", a declarat Răzvan Lucescu la GSP TV.

» Răzvan Lucescu despre decizia TAS în cazul lui Mutu: "Am vorbit cu Adi despre decizia de la TAS. E greu, dar nu sînt în măsură să îl pot ajuta. Nu putem să ştim ce e în mintea lui, nimeni n-a mai trecut prin aşa ceva. A plătit enorm pentru greşeala sa. Sînt convins că el va juca cu o ambiţie şi mai mare".
» Răzvan Lucescu despre dorinţa lui Cristi Chivu de a veni la naţională: "Cu toate că a călătorit prin toată lumea în scurt timp, Cristi Chivu a spus că vrea să vină neapărat la Budapesta pentru a fi alături de naţională. Chivu va şti să îşi gestioneze oboseala, e important să îl avem alături. El a zis că nu concepe să nu vină la naţională".

(sursa: gsp.ro)