În perioada 1-5 octombrie, suporterii echipei naționale au votat în aplicația Fan Arena by FRF tricolorul lunii septembrie, ca urmare a evoluțiilor din meciurile naționalei și a prestațiilor la nivel de club.

Au fost nominalizați 6 fotbaliști, iată clasamentul final, cu Radu Drăgușin câștigător al trofeului:

1. Radu Drăgușin 41,5% (10 puncte*)
2. Darius Olaru 25,2% (6 puncte)
3. Nicolae Stanciu 21,3% (3 puncte)
4. Denis Alibec 6,1%
5. Olimpiu Moruțan 5,7%
6. Denis Drăguș 0,2%

* puncte contabilizate în clasamentul ”tricolorul anului”

Câștigătorii trofeului în precedentele luni sunt: Răzvan Marin (ianuarie), Adrian Mazilu (februarie), Nicolae Stanciu (martie), Florinel Coman (aprilie și iulie), Louis Munteanu (mai), Valentin Mihăilă (iunie), Denis Alibec (august).

Avem un câștigător și în rândul suporterilor care au votat tricolorul lunii septembrie. În urma tragerii la sorți de vineri, 6 octombrie, Calin Marginas a fost desemnat câștigător al premiului de etapă (trening de prezentare, tricou de prezentare, jachetă de antrenament, șapcă și eșarfă, în valoare de 1.000 RON). Câștigătorul va fi contactat prin e-mail pentru a afla cum poate intra în posesia premiului.


Descarcă Fan Arena by FRF din App Store (iOS) sau Google Play (Android), creează-ți cont cu adresa de e-mail (sau folosește un cont FRF.tv deja existent ca să te loghezi) și intră în Peluza Tricoloră! Dacă ai deja aplicația mobilă Fan Arena by FRF în telefon, asigură-te că ai actualizat cu ultima versiune din App Store / Google Play.

Votează tricolorul lunii, ghicește scorul la meciurile echipelor naționale și, la final de 2023, alege golul anului! De fiecare dată punctezi în clasamentul final ”Suporterii anului”. MARELE PREMIU va fi o experiență unică la un meci din deplasare alături de Echipa Națională!

Ce mai poți câștiga:

  • Lunar, un pachet format dintr-un trening de prezentare, tricou de prezentare, jachetă de antrenament, șapcă și eșarfă;
  • Un tricou de joc după fiecare meci al naționalelor;
  • La final de an, pe lângă marele premiu, un kit de suporter, tricouri de joc, mingi, bilete la meciurile României.