Publicăm mai jos programul de presă al echipelor naționale ale României și Olandei mâine, 15 octombrie a.c., preziua meciuljui programat în cadrul preliminariilor Cupei Mondiale FIFA 2014, zona Europa, grupa D, în ziua de 16 octombrie a.c., de la ora 21.00, pe Arena Națională din București.

ROMÂNIA (la Centrul de Fotbal al FRF de la Mogoșoaia)

Nu mai devreme de ora 13.30: ultimele 15 minute ale antrenamentului

La 5-10 minute după încheierea antrenamentului: conferința de presă a selecționerului Victor Pițurcă, urmat, după masa de prânz, de Răzvan Raț

Foarte important: după încheierea activității, vor fi remise acreditările de presă și cele foto, precum și vestele pentru fotoreporteri (DOAR ÎN SCHIMBUL LEGITIMAȚIILOR DE PRESĂ VIZATE PE ANUL ÎN CURS). Vestele vor fi înapoiate imediat după încheierea meciului, în zona mixtă, domnului Dumitru Bârgăoanu.

OLANDA (la Arena Națională)

Accesul presei va fi permis pe la toate cele trei intrări ale Arenei Naționale (strada Maior Ion Coravu, Bulevardul Basarabia și Bulevardul Pierre de Coubertin).

Ora 20.00: conferința de presă a selecționerului Louis van Gaal. Reamintim că prima jumătate va avea loc exclusiv în limba neerlandeză, iar cea de-a doua în limba engleză, cu traducere.

Ora 20.30: antrenamentul oficial, deschis doar presei.

Și cu această ocazie vor fi remise acreditări de presă și foto, precum și veste pentru fotoreporteri.