Mâine dimineață, 14 octombrie a.c., echipa noastră națională va efectua, la Centrul Tehnic Național al FRF de la Mogoșoaia, ultimul antrenament premergător jocului România – Estonia, programat marți, 15 octombrie a.c., de la ora 21.00, pe Arena Națională din București, în cadrul grupei D a preliminariilor Cupei Mondiale FIFA 2014.

Accesul presei pentru ultimele 15 minute va fi permis în jurul orei 12.30-12.45. Apoi, va avea loc conferința de presă oficială a selecționerului Victor Pițurcă, urmat de un jucător.

Așa cum am mai anunțat, delegația Estoniei va ateriza pe aeroportul Henri Coandă mâine, la ora 11.40, urmând să susțină conferința de presă oficială la ora 14.00, la hotelul Golden Tulip Times (Bulevardul Decebal nr. 19). Antrenamentul oficial de pe Arena Națională va începe la ora 19.00, primele 15 minute fiind deschise presei.

Acreditările pentru posturile de televiziune (deținătoare și nedeținătoare de drepturi) vor fi remise la Mogoșoaia, cele pentru presa scrisă și pentru fotoreporteri (inclusiv vestele) DOAR după încheierea celor 15 minute deschise de la Arena Națională, PÂNĂ LA ORA 20.00.