Duminică, 28 februarie a.c., se va reuni, la Centrul de Fotbal Mogoşoaia, echipa noastră naţională de tineret "Under 21", care are programat, la data de 3 martie a.c., de la ora 18.00, la Tel Aviv, un meci amical contra reprezentativei similare a Israelului.

Duminică, între orele 15.30-15.45, în sala de protocol a stadionului din incinta Centrului, antrenorul principal, Emil Săndoi, va susţine o conferinţă de presă. Între orele 15.45-16.15, presa va avea acces la antrenamentul de refacere, echipa urmând să decoleze spre Israel luni, 1 martie a.c., la ora 11.00, de pe aeroportul "Henri Coandă".

Luni, 1 martie a.c., între orele 10.00-11.30, selecţionerul Răzvan Lucescu şi mai mulţi jucători convocaţi pentru jocul amical cu Israel (stadionul "Dan Păltinişanu" din Timişoara, 3 martie a.c., de la ora 20.45) vor fi prezenţi la Afi Palace Cotroceni, unde, cu această ocazie, va fi prezentat oficial noul tricou al echipei noastre naţionale. Accesul presei se va face pe baza invitaţiilor transmise fiecărei unităţi mass-media.

În jurul orei 13.00, cele două delegaţii, română şi israeliană (jucători, antrenori, etc), se vor deplasa împreună, cu aceeaşi cursa "charter", la Timişoara, decolarea fiind prevăzută de pe aeroportul "Henri Coandă". În oraşul de pe Bega, se va face joncţiunea cu ceilalţi jucători selecţionaţi (loturile definitive "A" şi "Under 21" vor fi stabilite şi anunţate în cursul serii zilei de sâmbătă, 27 februarie a.c.), primul antrenament, DESCHIS, urmând să înceapă la ora 18.30. În prealabil, în jurul orei 18.00, doi jucători vor dialoga cu presa în sala de conferinţe de presă a stadionului "Dan Păltinişanu". Tot luni, reprezentativa Israelului va efectua primul antrenament, TOT DESCHIS, începând de la ora 20.00. Cu un sfert de oră înainte, doi fotbalişti oaspeţi vor purta un dialog cu presa în incinta aceleiaşi săli.

Marţi, 2 martie a.c., la ora 13.00, selecţionerul Răzvan Lucescu va susţine o conferinţă de presă, la hotelul "Reghina Blue", unde va fi cazată delegaţia tricoloră la Timişoara. Antrenamentul din aceiaşi zi este programat la ora 18.15, ulterior urmând să vă informăm dacă acesta va fi deschis în întregime sau doar parţial. Cert este că, la ora 18.00, alţi doi jucători selecţionaţi vor dialoga cu presa.

Marţi, naţionala Israelului va efectua antrenamentul oficial la ora 16.30, selecţionerul Eli Ohana susţinând conferinţa de presă, la stadion, înaintea începerii acestei şedinţe de pregătire.
Precizăm că acestea vor fi singurele activităţi de presă pe durata şederii la Timişoara.
Ambele echipe se vor întoarce la Bucureşti imediat după meci.