Pentru prima oară în istoria participărilor la turneele finale, România va avea un sector al ei, unde suporterii tricolorilor își pot da întâlnire. Federația Română de Fotbal invită toți românii să vină la standul României pentru a se distra împreună!

În ziua meciului cu Franța, începând cu ora 16:00, dar și pe 15 iunie, când România va evolua împotriva Elveției, fanii români se vor putea întâlni cu foștii internaționali români Jean Vlădoiu și Miodrag Belodedici. Aceștia se vor fotografia cu românii prezenți și vor oferi autografe. Pe lângă ei, se vor mai afla și alți invitați surpriză. Distracția e asigurată de prezența lui Smiley și Pavel Bartoș, care vor exersa cu fanii scandările de pe stadion și vor întreține atmosfera.

Tot aici, românii care nu au bilete la meciuri pot viziona partidele pe un ecran gigantic, alături de alți suporteri, având astfel parte de o experiență inedită, putând să trăiască meciurile la o intensitate similară cu cea de pe stadion. Vino să susținem România împreună, să arătăm că România suntem toți!

Primăria Parisului a pus la dispoziția organizatorilor EURO 2016 parcul Le Champ-de-Mars”, situat în spatele Turnului Eiffel. Aici se va afla, pe perioada turneului final, Fanzone-ul,  locul în care toți fanii naționalelor calificate la Euro își pot da întâlnire. Acesta își va deschide porțile pe 10 iunie, odată cu începerea turneului, și se va închide pe 10 iulie, după finala de pe Stade de France.

Fanzone-ul din Paris are 130.000 de metri pătrați și va avea o capacitate de 92.000 de persoane. Intrarea va fi gratuită, iar în interior suporterii vor avea acces la internet wireless și vor putea urmări meciurile de la Euro pe un ecran gigantic de 420 de metri pătrați!

Va fi de asemenea amenajată o zonă de restaurante și magazine de unde fanii își vor putea procura suveniruri cu turneul final sau cu echipa națională favorită. În plus, se va găsi și un teren sintetic de fotbal ce se va putea închiria. Tot aici vor fi organizate și diferite concursuri de către sponsorii competiției, dar și diferite concerte.

Fanzone-ul va fi închis în zilele în care nu sunt programate meciuri la Euro. În rest, va funcționa până la miezul nopții, iar ora de deschidere variază în funcție de programul din ziua respectivă.

Cum se poate ajunge

          Metrou – linia 6, stația Bir-Hakeim ou Dupleix, linia 9, stația Trocadero, și linia 8, stația Ecole Militaire

          Tren expres – linia C, stația Champ de Mars, Tour Eiffel

          Autobuz – liniile 42, 69, 72, 82, 87

6 zone de acces va avea Fanzone-ul, două din Avenue de la Motte-Piquet, două din Avenue Joseph Bouvard și două din Avenue Charles-Risler

Fii alături de tricolori și pe Facebook!

Românii care nu vor fi prezenți în Franța la Campionatul European pot și ei să-și arate susținerea pe Facebook. Aceștia își pot modifica poza de profil, adăugând tricoul galben cu mesajul “România suntem toți”, dacă intră pe pagina Echipei Naționale a României sau pe cea a Federației Române de Fotbal. Tot ce trebuie să facă este să folosească aplicația și să urmeze pașii.

Hai România! România suntem toți!