Pentru prima oară în istoria participărilor la turneele finale, România are un sector dedicat în Fan Zone, unde Federația Română de Fotbal invită suporterii să trăiască împreună meciurile tricolorilor și să se distreze în atmosfera specială a Campionatului European!

După întâlnirea din ziua meciului cu Franța, când foștii internaționali Jean Vlădoiu și Miodrag Belodedici s-au fotografiat cu românii prezenți și au oferit autografe, iar distracția a fost asigurată de Smiley și Pavel Bartoș, acum, la partida cu Elveția, programată miercuri, vă așteptăm să fim din nou împreună!

Pe 15 iunie, începând cu ora 12:00, românii sunt așteptați la Fan Zone-ul parizian din Champ de Mars. De data aceasta, vor fi întâmpinați de Cabral Ibacka și nu vor lipsi nici cei doi foști internaționali români, Belodedici și Vlădoiu.

La ora 14:45, pentru prima oară în istorie la un turneu final, se va organiza o paradă a fanilor români! Suporterii care au bilet de intrare la partida cu Elveția vor pleca împreună spre stadionul Parc des Princes. Punctul de plecare este Place de Varsovie, situat vis-a-vis de Turnul Eiffel, peste Sena. Grupul, condus de Cabral, se va deplasa spre arenă, pe o distanță de 3,8 kilometri, escortat și se vor exersa scandările pentru stadion.

Vino în galben să susținem împreună România, să arătăm că România Suntem Toți! Să ne bucurăm de acest festival fotbalistic și să dovedim că pasiunea pentru fotbal și susținerea favoriților se pot manifesta într-un mod civilizat. Miercuri, colorăm Parisul în galben!

Românii care nu au bilete la meciul cu Elveția vor putea rămâne în Fan Zone pentru a viziona partida pe un ecran gigantic de 420 de metri pătrați.

Cum se poate ajunge la Fan zone
– Metrou – linia 6, stația Bir-Hakeim ou Dupleix, linia 9, stația Trocadero, și linia 8, stația Ecole Militaire
– Tren expres – linia C, stația Champ de Mars, Tour Eiffel
– Autobuz – liniile 42, 69, 72, 82, 87

6 zone de acces are Fanzone-ul, două din Avenue de la Motte-Piquet, două din Avenue Joseph Bouvard și două din Avenue Charles-Risler. Intrarea în standul României se face pe la intrarea cu numărul 3

Fii alături de tricolori și pe Facebook!
Românii care nu vor fi prezenți în Franța la Campionatul European pot și ei să-și arate susținerea pe Facebook. Aceștia își pot modifica poza de profil, adăugând tricoul galben cu mesajul “România suntem toți”, dacă intră pe pagina Echipei Naționale a României sau pe cea a Federației Române de Fotbal. Tot ce trebuie să facă este să folosească aplicația și să urmeze pașii.

Hai România! România Suntem Toți!