Ziua de 22 iunie 2011 se vrea a fi, și cu siguranță va deveni, una de referință, marcând o premieră absolută a peisajului fotbalistic românesc.

Aflându-ne în miezul unei neîncetate vâltori și al unor permanente contestări, suntem conștienți că ceva trebuie făcut pentru a schimba atât percepția și imaginea, cât și starea de fapt.
În ciuda a tot ce se întâmplă, suntem conștienți că suporterul român, așa cum a dovedit-o în atâtea rânduri, inclusiv la EURO 2008, are potențial. Unul care înseamnă civilizație și atașament față de echipele noastre naționale și de culorile sale.

De aceea, îi invităm pe reprezentanții mass-media să ni se alăture mâine, la ora 12.30, la Casa Fotbalului, în sala care poartă numele unui fost mare fotbalist și mare domn, Nicolae Dobrin. Acolo va lua ființă fan clubul echipelor naționale ale României, unul care se dorește a deveni un punct de reper al normalității.

Veți afla toate detaliile unui demers amplu, complex și nobil de la președintele Federației Române de Fotbal, domnul Mircea Sandu, selecționerul echipei naționale, domnul Victor Pițurcă, președintele fan clubului, domnul Ion Vlădoiu, precum și, nu în ultimul rând, de la nume importante ale vieții publice de la noi, oameni care, de la bun început, au fost trup și suflet alături de culorile naționalei.

Totodată, în partea a doua a conferinței de presă va fi lansat modelul biletului pentru marele meci de inaugurare a noii Național Arena, România – Argentina, din ziua de 10 august 2011, urmând a fi prezentate, totodată, prețurile pe categorii de bilete și procedura ulterioară.