”Din păcate, aseară am primit o veste proastă: Ciprian Marica nu va putea participa la meciul din Finlanda, din cauza unei accidentări. Alți doi jucători acuză o ușoară răceală, dar până la ora jocului sper ca toată lumea să fie aptă sută la sută. Și principalii actori să joace la un nivel înalt, la fel cu au făcut-o și în Grecia”, a declarat Victor Pițurcă.
 
Selecționerul a analizat și șansele la victorie ale echipei naționale: ”La prima vedere, suntem favoriți. Am obținut în prima etapă o victorie pe terenul celei mai bune echipă din grupă. Dar nu avem siguranța unui rezultat favorabil. Trebuie să muncim, să fim mai buni ca adversarul, pentru care acest joc este unul foarte important. O înfrângere le-ar scădea șansele de calificare. Noi vom lupta pentru victorie și numai pentru victorie! Sper ca publicul să fie alături de noi în toate momentele jocului”.
 
La întâlnirea cu jurnaliștii a fost prezent și Răzvan Raț, căpitanul României la meciul de mâine, care pentru el va fi al 99-lea în tricolor: ”Este un meci pe care trebuie să îl câștigăm, indiferent de adversar. Personal, mă simt onorat să port banderola”
 
Despre inițiativa suporterilor ca toți cei prezenți la meci să țină mâna la inimă în momentul intonării imnului de stat, fundașul lui PAOK a declarat: ”Ca jucător, această unitate cu siguranță îți oferă o motivație în plus și sentimentul că ești mai puternic. Sper ca fiecare suporter să înțeleagă că în momentul în care vor fi scandări care nu sunt normale pentru un teren de fotbal, ne facem rău singuri. E foarte important ca România să joace cu suporteri”.