Așa cum s-a anunțat, echipa națională a României (antrenată de Răzvan Lucescu) va participa, la începutul lunii februarie a.c., la cea de-a 13-a ediție a "Cyprus Cup".

Delegația noastră va decola spre Cipru, la bordul unei curse charter, de pe aeroportul "Henri Coandă", în ziua de 3 februarie a.c., în jurul orei 17.00, urmând să revină în țară imediat după încheierea celui de-al doilea joc, adică în noaptea dintre 9 și 10 februarie a.c.

Cazarea a fost stabilită la "Grecian Bay Hotel" din Ayia Napa, rugămintea fiind ca presa română acreditată la acest turneu să nu se cazeze la hotelul mai devreme amintit.

Până în ziua primului meci, tricolorii vor participa la câte unul sau două antrenamente zilnice, urmând să susțină prima partidă pe 8 februarie a.c., contra Ucrainei. În aceeași zi, naționala Ciprului va juca împotriva echipei similare a Suediei.

A doua zi, pe 9 februarie a.c., câștigătoarele și, respectiv, învinsele vor juca între ele.

Până la finele săptămânii viitoare, federația cipriotă va comunica locurile și orele de disputare ale celor patru meciuri.

Rugăm presa română, doritoare să se acrediteze la acest turneu, să trimită solicitările de aceditare, NOMINALE, până miercuri, 19 ianuarie a.c., ora 16.00, la următoarea adresă de e-mail: paul.zaharia@frf.ro

Aceleași coordonate, evocate în paragraful precedent, sunt valabile și în cazul reprezentanților mass-media, care vor dori să călătorească în (din) Cipru cu avionul charter al naționalei.

Programul de presă al reprezentativei noastre, incluzând antrenamentele deschise, va fi anunțat în timp util.