În perioada 1-5 aprilie, suporterii echipei naționale au votat în aplicația Fan Arena by FRF tricolorul lunii martie, în urma primelor două jocuri ale României în preliminariile EURO 2024. Au fost nominalizați 6 fotbaliști, iată clasamentul final, cu Nicolae Stanciu, căpitanul naționalei în martie, câștigător al trofeului:

1. Nicolae Stanciu 29,7% (10 puncte*)
2. Andrei Burcă 20,8% (6 puncte)
3. Denis Alibec 18,4% (3 puncte)
4. Radu Drăgușin 12,4%
5. Dennis Man 9,4%
6. Răzvan Marin 9,3%

* puncte contabilizate în clasamentul ”tricolorul anului”

În precedentele două luni din acest an trofeul le-a revenit lui Răzvan Marin, respectiv Adrian Mazilu.

Avem un câștigător și în rândul suporterilor care au votat tricolorul lunii martie. În urma tragerii la sorți de joi, 6 aprilie, Ovidiu-George Drăgilă a fost desemnat câștigător al premiului de etapă (trening de prezentare, tricou de prezentare, jachetă de antrenament, șapcă și eșarfă, în valoare de 1.000 RON). Câștigătorul urmează să fie contactat pentru a afla cum poate intra în posesia premiului.


Descarcă Fan Arena by FRF din App Store (iOS) sau Google Play (Android), creează-ți cont cu adresa de e-mail (sau folosește un cont FRF.tv deja existent ca să te loghezi) și intră în Peluza Tricoloră! Dacă ai deja aplicația mobilă Fan Arena by FRF în telefon, asigură-te că ai actualizat cu ultima versiune din App Store / Google Play.

Votează tricolorul lunii, ghicește scorul la meciurile echipelor naționale și, la final de 2023, alege golul anului! De fiecare dată punctezi în clasamentul final ”Suporterii anului”. MARELE PREMIU va fi o experiență unică la un meci din deplasare alături de Echipa Națională!

Ce mai poți câștiga:

  • Lunar, un pachet format dintr-un trening de prezentare, tricou de prezentare, jachetă de antrenament, șapcă și eșarfă;
  • Un tricou de joc după fiecare meci al naționalelor;
  • La final de an, pe lângă marele premiu, un kit de suporter, tricouri de joc, mingi, bilete la meciurile României.