Toată luna decembrie, fanii echipei naționale au putut vota pe pagina de Facebook a tricolorilor cel mai frumos gol al anului marcat de reprezentativele noastre.

Din cele 31 de reușite ale naționalei, ale selecționatelor de tineret, juniori sau feminine, cele mai multe aprecieri le-a primit reușita lui Nicolae Stanciu din amicalul cu Lituania. Partida s-a disputat în martie, la Giurgiu, și a fost câștigată cu 1-0 tocmai datorită acestei execuții.

”Le mulțumesc celor care mi-au ales reușita ca fiind golul anului. Îmi doresc ca anul acesta să ne bucurăm împreună de fotbal pe stadioane”, a fost mesajul lui Stanciu.

Pe locul doi se regăsește golul marcat de Ovidiu Popescu pentru naționala Under 21 în partida cu Luxemburg, 4-0, din preliminariile CE 2017.

Iar pe locul al treilea s-a clasat Antonio Sefer, juniorul care a marcat în fața Statelor Unite la Aegean Cup 2016, îmbrăcând tricoul selecționatei Under 16.

Dintre miile de suporteri care au apreciat golurile prezentate pe pagina de Facebook a Echipei Naționale, trei au câștigat, prin tragere la sorți, premiile următoare:

Tricou oficial: Nicoleta Cristina Curelea
Tricou de prezentare: Irinel Borțosu
2 bilete la România-Danemarca: Ramona Răican

Câștigătorii sunt rugați să scrie un mesaj privat pe pagina de Facebook pentru a afla cum pot intra în posesia premiilor.