Federația Română de Fotbal, staff-ul tehnic și jucătorii echipei naționale a României își exprimă gratitudinea față de spectatorii care au fost prezenți marți, 11 septembrie a.c., în tribunele Arenei Naționale.

Contra reprezentativei Andorrei, publicul (începând cu membrii Ligilor Suporterilor mai multor cluburi) a fost cu adevărat, așa cum se spune, al 12-lea jucător, oferind o atmosferă și o coregrafie de excepție.

Îi așteptăm pe suporterii tricolorilor la viitoarele noastre meciuri, cruciale, din cadrul campaniei de calificare la Cupa Mondială FIFA 2014, atât pe teren propriu, cât și în deplasare. Naționala are nevoie de ei, tot așa cum și fanii pot fi încredințați că jucătorii vor lupta cu atitudine și determinare până la sfârșit, pentru a ajunge la turneul final și pentru a oferi celor care îi susțin satisfacțiile pe care aceștia le merită.

În același timp, nu putem fi de acord cu scandările jignitoare și cu atitudinea ostilă față de anumiți componenți ai naționalei, care, din păcate, s-au mai făcut simțite marți. Oricine poate avea momente mai puțin inspirate, existând șanse de a fi depășite cu susținerea venită din tribune.

Nu în ultimul rând, FRF mulțumește tuturor partenerilor săi în organizarea jocurilor. Primăria Generală a Capitalei, ALPAB, BGS, UTI, Jandarmeria București și toate celelalte firme implicate merită evidențiate, aportul lor fiind decisiv în rezolvarea situațiilor speciale, ce apar în organizarea fiecărui joc și care s-au făcut simțite și marți.

Federația Română de Fotbal